Beste levensgenieter,

Een hopelijk zonrijke periode voor dit jaar is weer aangebroken. En het samen genieten van lekkere zelfbereide gerechten in de tuin of op balkon klinkt weer heel aantrekkelijk. Ook dit seizoen hebben wij met het team voor elke barbecueliefhebber weer veel lekkers samengesteld. Van jonge klassiekers tot vernieuwde barbecuegerechten. Alles om het u zo gemakkelijk en smakelijk mogelijk te maken.

Diverse barbecuepakketten
Wij hebben voor u diverse vlees- en vispakketten samengesteld, die u ook heel  gemakkelijk kunt combineren met de twee “aanvullende” pakketten.
Ook een gasbarbecue en couverts kunt u erbij bestellen. Kunt u geen keuze maken uit onze pakketten? Stel dan uw eigen assortiment samen. Alle producten in de pakketten zijn ook los te bestellen. Maak uw keus uit ons aanvullende assortiment.

Grote pakketten samenstellen
Voor verenigingen, buurtschappen, stichtingen e.d. stellen wij op aanvraag een passend pakket samen! Ook voor uw zakelijke of privé-aangelegenheden kunnen wij in overleg een persoonlijk en compleet verzorgd pakket aanbieden.

Voor advies en vragen staan wij u graag persoonlijk te woord.

Barbecuepakketten

BBQ spiesjes

Pakket “De Hofnar“

» Gemarineerd speklapje
» Barbecue hamburger
» Barbecue worstje
» Gemarineerde filetkarbonade

(4 stuks p.p.)

€ 7,00 p.p.

Pakket “Vega”

» Wrap kaas/pesto
» Mediterraan aardappelslofje
» Courgetteschuitje met geitenkaas
» Broccoliburger

(4 stuks p.p. vegetarisch)

€ 10,50 p.p.

Pakket “D'n Dommel“

» Kip-op-stok
» Shaslick
» Kipsaté
» Gemarineerde kipfilet
» Barbecueworstje
» Gemarineerd speklapje

(combinatie van 4 stuks p.p. Variatie van 6 soorten)

€ 8,50 p.p.

Pakket “Zee vis vers“

» Warm gerookte zalmfilet
» Japanse tonijnmedaillon
» Knoflook-garnalenspies
» Griekse zeebaars

(4 stuks p.p. vis)

€ 16,50 p.p.

Pakket “4 the kids”

» Kipsaté
» Barbecue hamburger
» Barbecueworstje

(3 stuks p.p.)

€ 4,50 p.p.

Pakket “De Valkenier“

» Pepersteak
» Varkenshaas saté
» Kalkoenbiefstukje
» Truffelaer
» Kip-pesto spies
» Zalmfilet
» Gamba-knoflookspies

(combinatie van 4 stuks p.p. Variatie van 7 soorten)

€ 13,50 p.p.

Pakket "Oosterse dromen"

» Javaanse saté Turki (kalkoen)
» Chinese Char Siu (speklapje)
» Indiase tandoori chicken (kipendij)
» Ebi no kushiyaki (Japanse garnalen)

(4 stuks p.p.)

€ 11,50 p.p.

BBQ worstjes

Aanvullend pakket “Populair”

» Knoflooksaus
» Cocktailsaus
» Huzarensalade
» Aardappel-speksalade
» Friesche tomatensalade
» Witte koolrozijnsalade
» Gemengde groene salade
» Stokbrood wit + kruidenboter

6-14 personen € 7,50 p.p.
Vanaf 15 personen € 6,50 p.p.

Aanvullend pakket "Luxe"

» Knoflooksaus
» Cocktailsaus
» Truffelmayonaise
» Zigeunersaus
» Onze alom geprezen satésaus
» Rundvleessalade
» Pastasalade
» Lady chefsalade
» Waldorfsalade
» Luxe groene salade
» Stokbrood bruin & wit
» Kruidenboter + tapenade

6-14 personen € 9,00 p.p.
Vanaf 15 personen € 8,00 p.p.

Aanvulling - naar wens

» Huur barbecue (geschikt tot ca. 20 pers.) € gratis
» Huur megapan € gratis
» Gebruik OFYR op aanvraag
» Gasverbruik barbecue / megapan € 20,00
» Reinigen barbecue € 20,00
» Reiningen megapan € 15,00
» Reinigen buffetmateriaal € 0,50 per persoon
» Huur borden, bestek, servetten - per set € 0,50 
» Reinigen borden + bestek - per set € 0,75
» Gratis afhalen tijdens vaste openingstijden
» Gratis afhalen op afspraak op zondag
» Bezorging mogelijk vanaf € 100,00
   tot 10 km € 10,00 per adres
   11-20 km € 15,00 per adres
   20 km of meer € 0,50 per km vice-versa

Pakket "Echt Amerikaans"

Real American barbecue - 5 stuks p.p.
Vanaf 10 personen

Vleessoorten
» Beef Burger “New style”
   Stevig gekruide runderhamburger
» Argentijn steak “Entrecote”
   Puur natuur stukje botermals rundvlees
» Spareribs “Real Dutch”
   Botermalse, lekker gekruide spareribs
» Chicken Wings “Long Island”
   Pikante kippenvleugels
» Smoky salmon
   Zacht gerookte zalmfilet om te grillen
» Pulled Porc “geplukt varken”
   Draadjesvlees met spicy sauce in folie
» Roasted potato “grandmother´s garden”
   Aardappel in folie met kruidenkaas

Sauzen
» Piripiri sauce
» Smokey honey dip
» Texas sauce (frisse yoghurt-kruidensaus)
» Jack Daniel’s sauce

Salades
» Mixed potato salad with bacon
» Cajun rijstsalade met cashew
» Caesar salad
» Chili-ananassalade met zoetzure komkommer
» Babymaïs salad met Thousand Island dressing

Extra's (inbegrepen)
» Burger broodjes
» Garlic bread + Garlic butter

10-24 personen € 24,50 p.p.
Vanaf 25 personen € 22,50 p.p.
4 stuks p.p. = +/- € 3,00 p.p

Klassiekers & Specials

Per stuk of per 100 gram

» Megaburgers
   (100% rundvlees, 200 gr/st)
€ 3,50/st. 
 
» Lange ritter (gehakt met ui) € 2,25/st. 
» Berner barbecueworstjes
   (gerookt, spek & kaas)
€ 2,50/st. 
 
» Kalfsoesters ca. 100 gram € 3,60/100gr 
» Kalfsentrecote ca. 150 gram € 4,25/100gr 
» Entrecote 150 gram € 3,35/100gr 
» Carpaccio misto
   (biefstuk - bladspinazie - marinade)
€ 4,75/st. 
 
» Brochette 
   (varkenshaas, paprika en rode ui)
€ 2,95/st. 
 
» Spareribs (3-ribs) € 3,99/st. 
» Kippendij saté ca. 80 gram € 2,00/st. 
» Toscaanse pollo di pomodorispies € 2,75/st. 
» Lamsfilet knoflook & peper € 4,95/100gr 
» Lams frenched racks
   (naturel of gemarineerd)
€ 4,95/100gr
 
» Lamskoteletjes
   (naturel of gemarineerd)
€ 3,50/100gr 
 
» Grote garnalenspies (3 stuks)
   (knoflook & chili)
€ 4,50/st. 
 

 

Groot vlees

Tip: tijdig bestellen!
Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

» Bavette (ons weivlees)
» Tomahawk (800-1700 gram)
» Rib-eye Uruguay v.a. 300 gr.
» Picanha black angus 800-1500 gram)
» T-bone steak (350-500 gram)
» Procureur (max 2000 gram) voor o.a. Pulled porc
» Buikspek met/zonder zwoerd
» Lamsbout

Franse bavette van de BBQ

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Cote de boeuf

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Barbecue bestellijst

Hans Adriaans, Keurslager

Dommelseweg 36a
5554NS Valkenswaard
0402046064

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten