“Het Plateau”

Voor U presenteren wij een verrassend concept in onze party catering. Deze presentatie techniek geeft U de mogelijkheid om voor een “relatief” minder groot gezelschap een fantastische, creatieve, stijlvolle en vooral gevarieerde maaltijd of borrelplank op tafel te zetten.

HET PLATEAU“ is 150 cm lang met puur eetgenot en is geschikt om met plm. 8-10 mensen van een koude tapas maaltijd te kunnen genieten. De portie grootte is niet variabel, maar U kunt nog wel koude of warme gerechten aan “HET PLATEAU” toevoegen. Hierdoor kunt U het aantal eters ophogen. In overleg komen we tot een passend en smaakvol geheel.

Het is ook mogelijk om “HET PLATEAU” te bestellen voor een gezellige borrelavond. Het assortiment en portie grootte is dan voldoende voor plm. 20 personen.

De kosten van “HET PLATEAU” bedragen € 175,00 per plank.

“Het Plateau” is uit 34 verschillende koude lekkernijen samengesteld:

Vers gesneden rauwkost met passende dressing.
&
3 soorten toast salades op basis van vlees, vis en vegetarisch.
&
Pastasalade uit eigen keuken.
&
Rundvlees salade gegarneerd met gevulde eieren.
&
Meloen mix + Gerookte Ardennerham + Gebraden rosbief met truffel mayo.
&
Serrano ham + Scudetto salami + Saltufo truffel salami met Parmezaanse kaas.
&
Geitenkaas met walnoot en honing + Pincho’s alioli + Seizoen paté met uienconfituur.
&
Indische gehaktballetjes + Cevapcici + Filet vitello tonato.
&
Franse roombrie + Druiven + Overjarige blokjes Noord-Hollandse kaas.
&
Gemarineerde olijven + zuid Europese worst + Gevulde zalm wraps.
&
Gemarineerde garnalen + Gerookte zalmfilet + Gerookte forel filet.
&
Tzatziki saus + Tapenade + Cocktailsaus + Kruidenboter + filet American + Pesto.
&
Wit stokbrood – Bruin stokbrood – Ciabatta brood.
(In overleg gebakken of zelf vers afbakken.)

Vraag naar onze lijst met “warme gerechten” om het plateau nog completer en uitgebreider te maken. 
Informeer naar onze leveringsvoorwaarden.

“Het Plateau”

“Het Petit Plateau”

Voor U presenteren wij het “kleinere broertje” van “HET PLATEAU” een verrassende presentatie van smakelijke gerechten. Hierbij bieden wij U de mogelijkheid om voor een minder groot gezelschap een creatieve, smaakvolle en vooral gevarieerde maaltijd of borrelplank op tafel te zetten.

“Het PETIT PLATEAU“ is geschikt om met plm. 5-6 mensen van een koude tapas maaltijd te kunnen genieten. De portie grootte is niet variabel, maar U kunt nog wel koude of warme gerechten aan “het PETIT PLATEAU” toevoegen. Hierdoor kunt U het aantal eters of portie grote ophogen. In overleg komen we tot een passend en smaakvol geheel.

Het is ook mogelijk om “het PETIT PLATEAU” te bestellen voor een gezellige borrelavond. Assortiment en portie grootte is dan voldoende voor plm. 10 personen.

De kosten van “HET PETIT PLATEAU” bedragen € 115,00 per plank.

"Het Petit Plateau' is uit verschillende koude lekkernijen samengesteld:

Tomaat Caprese van trostomaat met mozzarella.
&
Pasta-pesto salade.
&
Gemarineerde meloen + Gebraden rosbief met truffel mayo.
&
Parmaham + Scudetto salami.
&
Gerookte zalmfilet + Gerookte forel filet.
&
Indische gehaktballetjes + Pincho’s alioli.
&
Franse roombrie + Gevulde wraps.
&
Krab salade - kip peper salade – scharrelei salade.
&
Truffel salami + blokjes Noord-Hollandse mosterd kaas.
&
Gevulde scharreleieren.
&
Ćevapčići + Filet vitello tonato.
&
Bruschetta + Kruidenboter + Pesto.
&
Wit stokbrood – Bruin stokbrood.
(In overleg gebakken of zelf vers afbakken.)

Vraag naar onze lijst met “warme gerechten” om het plateau nog completer en uitgebreider te maken.
Informeer naar onze leveringsvoorwaarden.

“Het Petit Plateau”

Hans Adriaans, Keurslager

Dommelseweg 36a
5554NS Valkenswaard
0402046064

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten