Voor u een voorstel van een traditioneel koud & warm buffet. Dit buffet is gevarieerd samengesteld en uitermate geschikt voor een groot gezelschap. De samenstelling van het buffet kan op verzoek worden gewijzigd en aangevuld worden met andere warme of koude gerechten. Wij adviseren u graag om qua smaak, kleur en herkomst een evenwichtig buffet te creëren. Het buffet is geschikt voor een maaltijd, maar kan ook dienen als hapje voor een feestavond. Het buffet is te bestellen vanaf 25 personen. De prijs van het buffet is op aanvraag als maaltijdfunctie en op aanvraag als aankleding voor borrel of feesthapje.
Salade rundvlees gedecoreerd met gevulde eieren.
Kartoffelsalade met ui, gebakken spekjes en bieslookringen.
Rolletjes gekookte achterham met asperge, gegarneerd met verse ananas.
Salade van diverse slasoorten met spekjes, croutons, noten en een kruidendressing.
Combinatie plateau van gebraden Zeeuwse ribfilet met een zachte kerriesaus en een ambachtelijk gebakken seizoen paté met cumberlandsaus.
Gerookte boerenham met een variatie van meloen.
Een visplateau belegd met gerookte forelfilet, IJslandse pecheur garnalen en krab chungs met een romige cocktailsaus.
Stroganoff: malse reepjes varkensfricandeau in een zachte saus met paprika, ui, wodka en room.
Saté ajam: gemarineerde kipfilet in satésaus.
Gehaktballetjes gebraden in een saus naar keuze.
Rijst fleur: witte rijst met een fris groentegarnituur.
Supplementen
Bruin en wit stokbrood.
Kruidenboter uit eigen keuken.